gerardonline

Je raakt niet uitgekeken!

scroll down

Biografie

Naam = Gerard Sijbesma

Volledige naam = Gerard Bram Sijbesma

Bijnaam = DJ Gerard

Geboren = 15 september 1990

Land = Nederland

Jaren-actief = 2007-heden

Bekend van = Gerard FM

Website = Gerardonline.nl

 

Gerard Bram Sijbesma, Welsrijp (Nederland), 15 september 1990 is een Nederlandse internet radiopresentator.

Sijbesma werd geboren als eerste kind in Welsrijp (Fryslân). Hierna woonde hij in Stiens (Fryslân), waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont.

Zijn eerste internet radio optreden was in GerardFM, die Sijbesma in 2008 heeft opgericht. Hij was vanaf het eerste optreden al DJ voor GerardFM.

GerardFM is al sinds 2008 actief, en is met de tijd uitgebreid. Zo is GerardFM sinds begin 2011 24/7 online.

GerardFM kent meerdere programma's, zoals "Het bouwvakjournaal" en "Het weekend voor de deur". Beide programma's zijn zeer populair op GerardFM.

Sinds 2010 begon Gerard met humoristische video's te maken. De allereerste video was dat Gerard wordt doodgeschoten door een pistool en weer levend tevoorschijn komt. Dit gedrag is zeer ernstig uit de hand gelopen en Gerard Sijbesma en zijn medewerker Retmar Dijkstra filmde en deelde dit alles samen met hem.

In 2013 heeft Sijbesma zijn eigen nummer opgenomen in een professionele studio. Na lang zwoegen en zweten kwam de single op 27 april op YouTube.

Eind juli zijn alle YouTube video's overgezet van Pisang28 en R3TM4R naar GerardOnlineTV wegens een verbetering van de service.

De oude kanalen hadden samen bij elkaar al +/- 250.000 kijkers en 250 abonnees!

Back to Top